Anyunak is kell egy fröccs

Anyunak is kell egy fröccs

Üdvözöllek a blogomon!

2022. június 14. - VeVe

Kedves Látogató!

Ezen a blogoldalon azt fogom megmutatni Neked, hogy hogyan lehet erőt meríteni a gyerekneveléssel járó, nehéznek titulált helyzetekből, és a napi kihívások mellett is rendületlenül menetelni előre. Ha már el vagy csigázva, gyere egy motivációfröccsért!

Bízom benne, hogy írásaim egyaránt motiválóak lesznek az egyedülálló és családos anyukáknak, apukáknak is, hiszen annak ellenére, hogy a babákat egyedül nevelő szülők helyzete néha kilátástalannak tűnik, valójában a hétköznapokban hasonló nehézségekkel kell szembenézniük azoknak is, akik mellett ott van a párjuk.

A gyerekvállalást sokan stresszként élik meg, és megijednek a felelősségtől, a szüléssel járó fájdalomtól vagy éppen az anyagi bizonytalanságtól. A blog ötlete akkor született meg, amikor elkezdtem pozitív visszajelzéseket kapni arról, hogy milyen jó olyan emberrel beszélni, aki lazán kezeli a babagondozással kapcsolatos feladatokat, és probléma helyett érdekes kísérletetek sorozatát és fejlődési lehetőséget lát benne, noha látszólag nehezebb helyzetben van, mint az anyukák nagy része.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://anyunakiskellegyfroccs.blog.hu/api/trackback/id/tr8117858081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása